Skip to content
24 december

Kerstactiviteiten in het Kinderboekenmuseum

Het Kinderboekenmuseum is tijdens de kerstvakantie gewoon open en heeft een uitgebreid en leuk programma voor de kinderen.
De spotlights zijn gericht op de illustraties van Annet Schaap. Zij schreef niet alleen het veel bekroonde boek Lampje maar illustreerde ook zo’n 250 boeken, waaronder de Hoe overleef ik–reeks van Francine Oomen en de Superjuffie-serie van Janneke Schotveld. De originele illustraties zijn zien in de tentoonstelling Annet Schaap – In beeld. Kinderen kunnen in het Kinderboekenmuseum van 24 december t/m 8 januari meedoen aan winterse vakantieactiviteiten die in het teken staan van haar werk.

Zo is er bijvoorbeeld een doorlopende workshop, zijn er masterclasses voor illustratoren in de dop en er wordt uiteraard ook voorgelezen.

Maar naast de tentoonstelling over Annet Schaap is er nog veel meer leuks te doen, kijk voor meer informatie over tijden en aanmelden:www.kinderboekenmuseum.nl

Let wel op: Alle activiteiten zijn gratis voor de bezoekers van het museum. In de kerstvakantie is het waarschijnlijk erg druk. Het museum adviseert daarom van tevoren online tickets te kopen om teleurstellingen aan de kassa te voorkomen. Kijk voor meer informatie en openingstijden in de vakantie op www.kinderboekenmuseum.nl.

(Foto: PippiDansendeKerstboom_©AnnetSchaap Collectie Literatuurmuseum)

Evenementen

Geen evenementen gevonden

Evenementen

No Posts Found